Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav av känsla genomsyrar ögonen.

I tårar kan det finnas ett stort hav.
Uppdelat i varje hos mig's ögonvrå.
Havet i mina ögon, är definitivt mer utav sorg än glädje.
Alltför sällan är havet utav; Glädje.
Ja, nästan aldrig.

Havet i mina ögonvrår.
Jag funderar...
Ska jag leva eller dö?
Känslan av sorg är så stor,
Eller är känslan bara dramatisk?

Jag önskar att jag kunde vara mer än mitt humör.
Önskar att jag kunde vara mer än arg, besviken och sorg.
Jag önskar att mina tårar inte fanns.
Jag önskar att min existens var;
Glädje,
Och att jag skulle vara någon till gagn.
Vare sig mig är jag till gagn,
Eller min familj!
Men jag kämpar på.
Vad har jag annars för val?




Bunden vers av Mim
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-06 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim