Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapande.

Du inspirerar mig
att vandra i ditt hem är lycka.
Det är så lätt att prata
skrattet finns alltid på lut.
Du är så skapande
överallt hänger tavlor av dig.
Jag får alltid lust att måla
akvarell och akryl.
Idag tog jag fram färgerna igen
och när jag började kunde jag knappt sluta.
Jag är så många färger
hela regnbågen finns i min hand.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-08 17:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...gott med inspiration...
2018-05-26

  Anya VIP
Härlig ton i din text. Faller särskilt för:
"Jag är så många färger
hela regnbågen finns i min hand. "

Talande!

2018-04-12

  KattenKin VIP
Ljuvlig text, smittar mig med.
2018-04-11

  ULJO
Skapandet människans bästa för överlevnad
2018-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Fint skaldat om att få inspiration till kreativt skapande!
2018-04-09

  Gunnel Eriksson VIP
Fin beskrivning av en skapande människa.
2018-04-08

    ej medlem längre
Underbart uttryck av livets färger och skapande.
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP