Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskuld

 

 

 

kunde aldrig tvätta bort det fula

det smutsiga i min själ

du besudlade min kropp

så även det som var jag

du tog min framtid

utan minsta tvekan

begick du en dödssynd

måtte himlens änglar straffa dig

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-09 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP