Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikt-Haiku

 

 

vågen ljuger ej

siffror lyser likt neon

tid för rannsakning




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-10 10:53



Bookmark and Share


  Per Drysén
Vågen är djävulens uppfinning
2018-04-10

  Cikoria Blå VIP
Diktjaget är säkert värd sin vikt i guld, vem det än vara månde.
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP