Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är svensk?

Vad är vårt svenska fosterland?
Är det Svealand?
Eller Götaland?
Är det Norrlands land där renen gå?
Är det Gotlands ö där rauken stå?
Är det Värmland eller Skåne då?
Nej, riket större är än så!
Des gränser långt och vida nå
Vårt land är mer!

Och vad är svensk etnicitet?
En fråga het
Någon som vet?
En känsla av tillhörighet?
Värderingar kring jämställdhet?
Ett pass, en ren formalitet?
Nej, Sveriges Folk är mer än det!
Historia, blod och enighet!
En helhet - nationalitet
Vårt folk är mer!




Bunden vers av jojelo
Läst 222 gånger
Publicerad 2018-04-10 17:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är VÄLDIGT viktigt att den svenska nationalidentiteten utplånas. ALLA andra folk ska vara stolta över sitt etniska ursprung UTOM vi.
Vilka dunkla krafter är det som ligger bakom detta sataniska tänkande?
Givetvis de liberala upplösningskrafterna, de politiskt korrekta, landsförrädarna.
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

jojelo