Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Women's March

The Women's March I went to see
It sounded shrill like Hillary
The slogans garnished every tit
A trail of garbage followed it

They screamed like children with Tourette's
while playing rough like suffragettes
Their leaders lesbian boarlike beasts
Spokeswomen or spokes-manatees?

The optics never bother them
They will be back like BlackLM
An advert for their President
It's men who solve things – women vent




Bunden vers (Rim) av jojelo
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-05 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jojelo