Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ensam


Bara jag har hela Sanningen att berätta
Jag håller hemliga dina gåtor i en ask
Jag ensam är för ärlig för att dölja detta:
Jag ensam bär en mask

Den mest brinnande passion är den jag känner
Bara jag är Upplyst, stoisk, kall och Zen
Min själ är okänd, bortom jämlikar och vänner
Jag ensam är din vän

Jag är den enda som fullständigt förstår dig
Jag ensam är missförstådd
Jag är den enda som aldrig förråder
Jag ensam är förrådd

Jag ensam ser vaken vårt samhälle falla,
moralen förfalla,
banden sönderfalla,
våra känslor bli kalla

Jag, ensam bland alla,
är ensam bland alla




Bunden vers av jojelo
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-03 18:40



Bookmark and Share


    All my ghosts
Bra!
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

jojelo