Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt territorium

Jag rör mig runt i staden men ditt territorium undviker jag.
Den gröna linjen off limits, den blåa trygg. Din nya tjej bor längst med röda så den är otillgänglig permanent.

Ibland frågar jag min telefon om du fortfarande bor kvar, och samma fråga rörande henne. Jag intalar mig själv att jag inte bryr mig. Att googlandet bara är för att slippa se dig och för att underlätta min dag i kollektivtrafiken. Jag har gått vidare.

Men någonstans bävar jag inför att se samma adress på er båda.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-11 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden