Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röst

Röstens yttre
akustik
spänner
strängar
över hjärtats
resonans

röstens förmåga
att ta
yttre rum
i anspråk
hämtar näring
ur det inre rummets
dynamik

dess inre språkbruk
följer alla märkta leder
genom diafragma
stämband
och håligheter

finner ordens ton
och klang
från vibrationens
botten
viljans ursprung

ut igenom uttryck
och hörbarhet
till förändring

viljan att lyssna
följa svara vandra




Fri vers av Petter Wingren
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-13 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren