Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solglansen

I solglansen
nära staden
betar rådjur
utan rädsla
för människan,
som om allt
var förlåtet,
som om de var
av samma art,
den sällsamma,
oskyldigt vilda




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 203 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-14 17:14



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Rådjur är sällsamma. Men hur många människor är det?
2018-04-21

    ej medlem längre
den här var fin. kort och snygg. förresten: har du fått skrivkramp. ett tag sen du la ut en text nu.
2018-04-21

  Björn Solum
Vackert och hoppfullt.
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta