Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Scarlett från Scarlett


IDENTISK PERSONA

En persona med egen vilja och tanke,
som inte låta sig matas med redan tänkt,
hört,sett och känt,
utan en som är ute på en livets upptäcktsfärd
likt en pionjär på okända äventyr.

Det är en persona som inte är lika andra
utan olika dem och lika otämjbar
som de är lika tämjbara.

En person som är så identisk med sig själv
är omöjlig att inte älska.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 497 gånger
Publicerad 2018-04-16 20:04



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Till Scarlett: en ny katt? Åh. Måste vara den där utvalde hankatten, igen...
(som ligger hoprullad runt Scars hjärta)
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP