Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom sitter där, vad väntar de på? (Min vän, utomjordingen är hos dem och det är därför jag får informationen till mig, kan låta lite så här och sen har jag fyllt på med lite egen text.)


Så söker jag efter svaret..

-Vi vet allt om henne.
-Så här får ni inte göra.
-Annars kan vi inte ta hennes identitet.
-Ja, för hon ska häktas och då får vi den.
-Hennes lägenhet?
-Ja, det sa han till oss.
-Vi har väntat jättelänge.
-Vem sa det, (en lång paus, ingen svarar.)
(Fältassistenten läser i sina papper, tittar upp.)
-Så det är han som ligger bakom?!
-Sjuk? Frågar kollegan.
-Nej, verkar vara ett brottmål där..,
kvinnan ses som målsägare, övergrepp?

-Är ett sk. "under-angrepp av flera" tror
vi har dom den här gången, "fan va, fult"
sen efter det här, inget stöd från polisen..

-Ge henne allt hon behöver!

-Ok, men nu tror förövarna: "Vi med, dom"!
-Jag älskar din para kunskap.
-Visst är den härlig!

(Och så skrattar assistenterna, tillsammans)

-Förresten, vad behöver hon?
-Det enklaste är väl att fråga henne.
-Vill hon bli av med "svansen" går det inte.
-Nä, för stort för att kunna lösas, sa polisen.

Så nu sitter gänget och offret
i var sin lägenhet och väntar..

Så söker jag efter svaret..

Att det nog inte finns så mycket att göra..
___

(Mer än att ta bort "Fält oj, tog Ni bort ..?!)
Se, spelets regler, ni är nu hos Rådet.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-17 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP