Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytor

Kravmärkt
och pank,
hur hjälper solen
om man ständigt lever i skuggan ?

Under ytor
av spegelblankt förtroende
finns dom
som blöder sig
igenom livet

en fysisk längtan
efter psykisk lättnad




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-06-06 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan