Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse under himlen


Jag driver omkring igen

Ensam

Som alltid

Jag slösar med tid

Med liv

Med steg

Med hjärtslag

Fötterna de bara går

Men jag står
still

I en evig skugga

I en ändlös vinter

Sökandes efter harmoni

Världen

den pockar på

Gör sig påmind

Men

jag

är på

drift.

Vandrandes

På jakt

Efter vaddå?







Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-20 09:17



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
En känsla av rastlöshet, fint fångat.
2018-04-22

  Den skrivande tysta
Efter våren kanske?
Vemodigt vackert, starkt.
2018-04-22

  BenGust VIP
Rader med få stavelser ger intryck
av rastlöshet. Men vara på väg vittnar också om ren viljeakt. Att inte ge tappt.
Den snabba formen passar text- innehållet. Och titeln upplyser.
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP