Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värd empati och medkänsla?

 

 

nästa kategori tiggare torde väl vara Sveriges alla fattigpensionärer. de lever redan under existensminimum. skulle du skänka dem en slant om du såg en sån person tigga utanför ICA-butiken?




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-20 12:31



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Tänkvärda ord....bra!
2018-04-20

  Viksten
Ja, där ställs frågan till sin spets
Den dag vi inte hjälper människor i nöd
är vi på ett sluttande plan
Sedan kan man fråga hur de styrande hanterat
pensionerna
Ett svek utan dess like
Nu är pensionär inte en homogen grupp
men många som slitit ett helt liv
får otack i stället för en dräglig inkomst
2018-04-20

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text att fundera på!
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP