Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu till ämnet, "Du har varit frisk ett tag nu."


Tar oss till det här..

De samtalar i ett påstående..

"Man kan göra som man vill med henne
protesterar hon, hamnar hon på papper"

(Hur många kvinnor är egentligen, drabbade.)

"Hade hon inte haft psykstämpeln
på sig, hade jag redan fått fängelse"

-Gör hon motstånd?

"Hon är i mitt våld, jag håller
henne ju i beroendeställning"

"Fan, hon var tuff mot mig, det
tog ett tag att bryta ner henne"

(Vet, jag är på gränsen men det måste bli synligt.)

-För vem?

-För de läkare som är med.

-De som skrämmer offren.

"Är de lika skyldiga som gärningsmännen?"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-20 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP