Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara följa med

Att bara följa med
dem in i skogen,
som om hon var ett
med deras natur,
granarna och himlen,
världen som speglas
i den svarta tjärnen
där ingen har varit
och dit ingen hittar
mer än hon och dem




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-21 15:34



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Uti villande skog och man bara
dras me.
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta