Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21.4.18 Den har legat i utkastet sen April för den kändes inte klar. Men efter att ha läst den då och då gillar jag den mer och mer. Så nu får den komma ut från utkastet! :)


bottenlöst

dunk.
dunk.
dunk.

det eviga dunkandet inuti
drunknar i mig själv
aldrig stilla
aldrig tyst.

jag svävar fritt i rymdens sfär
flyter från en planet till en annan
ständigt yr av rotationen
ständigt vaken

jag umgås med djupet
med avgrunden i mitt hjärta
det innersta i Amazonas regnskog
där monstren har sin boningsplats




Fri vers (Fri form) av subtitulo
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-27 12:32



Bookmark and Share


    One Single Flower
Vet precis. Bra skrivet.
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

subtitulo
subtitulo