Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

I dina ögons glittrande svärta
Har väl en och annan drunknat
Jag nekade och blev till smärta
Du stannade hos den som funkat

Visste du att hon bar ditt barn?
Skulle du lämnat henne i sticket?
Såg du mig eller var du så van
Att få flickor falla för tricket?

Nu och då ställer jag frågan
Var ditt förslag allvarligt menat
Blås ut hjälp mig släcka den lågan
Ge mig svar huruvida jag felat




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-21 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden