Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Ur långsamheten
växer sanningen
lika trevande
och övertygat
som vårens blad




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-22 09:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2018-04-28

  Kungskobran VIP
Det förhastade ordet är inget att sträva efter.
Fint formulerat
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta