Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det fel?

Jag visste inte att jag visste men nu tror jag att jag vet. Så nu ska jag dela med mig av en hemlighet. Det gör inget om i livet det blir lite fel, gör man rätt från början så blir det ingen historia, då blir det bara en del. Utforska, uppleva, testa är inte det med livet det bästa? Spegeln av en perfekt verklighet kan vara så skev och defekt så pressen av att uppfylla det kan göra en helt knäckt. Täck över spegeln, gör din grej. Gå bort från spegeln, det är okej. För att bli gammal och vis behöver man vara ung och galen. Så slåss med krokodiler eller bada i kanalen. Ett fel behöver inte betyda nåt dåligt. Ett minne, en lärdom, en läxa. Egentligen bara ett ord, så himla ihåligt. Däremot kan man falla och det är förståeligt. Fast det mesta går att lösa, vi har inte ont om tid. Innan du vet ordet av så är allt fröjd och frid. Jag visste inte att jag visste men nu vet jag att jag vet. Stäng dina ögon, sluta höra, krossa spegeln. Det är bara att köra!





Fri vers (Fri form) av Poesitjejen
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-22 14:33



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
En gammal gubbe fick insikter
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Poesitjejen
Poesitjejen