Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosta vad det kosta vill

 

 

åldersnojan breder ut sig

medan plastikkirurgerna

gnuggar händerna av förtjusning

dollartecknen lyser i deras ögon

konsekvenserna egala




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-24 10:35



Bookmark and Share


  Per Drysén
Nojan skapar onatulig åldersförändring
2018-04-24

  Per Drysén
Nojan skapar onatulig åldersförändring
2018-04-24

  Öknens Ros VIP
Skönhetsidealet har förvrängts till oikänlighet, det finns tydligen inga gränser.
2018-04-24

  Viksten
På pricken
Jävla geschäft
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP