Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinterskov.


Kaptenen

Gryningen nalkas
mörkret ger vika
och den skoningslösa stormen
slår sig äntligen till ro

Så sitt ned i båten
kära demoner
för nu tar kaptenen
tillbaka rodret.




Fri vers av Cissmoll
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-24 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll