Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så sjöng den lilla ut Till alla andra att ge mig känslan jag kan flyga på.


Och jag flyger med dig.

Hm, så det man gör kan användas längre fram,
man samlar på sig...... Erfarenheter, varje liten
sak man gör är en liten del av det livet blir sen.

-Ja, om man får må bra, lugn och ro, vågar tro.

När det är klart, när man blir förverkligad..

___

Och vill man verkligen nå dit, ja sen kommer nästa
sak att bli fulländad, och då känner man sig lycklig.

-Så sjöng den lilla ut till alla andra
att ge mig känslan jag kan flyga på.

Och jag flyger med dig.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP