Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå längtan

Blå vågor flödar i trädgården
scilla och chionodoxa
med skumstänk av vitsippor

Vi lever mitt i ett hav av längtan
jorden reder sig




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-26 09:54



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Läser, känner och gillar. Tycker om den stänkande sprittande vårkänslan men också tryggheten i ” jorden reder sig”
2018-04-27

  morgonstjärna VIP
verkligen vacker vår i denna.

2018-04-26

  Öknens Ros VIP
Härlig vårkänsla i orden!
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP