Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUT PÅ MITT LJUS

Botten av gropen

Jag sakta vandrat

Stegen på stegen

Tyngre och tyngre

Ett kliv upp

Ett kliv ner

Steget klyvs

Vägen upp

Plötsligt ett skutt

Ett hopp

En dröm

Trasiga pinnar måste brinna

Snart slut på mitt ljus




Fri vers (Fri form) av Pavel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-27 00:55



Bookmark and Share


  ULJO
Tunga ord
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Pavel
Pavel