Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabb död

Jag är katten i fönstret

 

Lugnt tittar jag ut

 

Tasen mot rutan

 

Allt så vackert

 

Äntligen sticker jag

 

Tesla så tyst

 

Framtidens atmosfär




Fri vers (Fri form) av Pavel
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-19 11:04



Bookmark and Share


  ULJO
Starkt skildrat.
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Pavel
Pavel