Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medmotvind

Solen värmer min kropp

Maskrosfröna snurrandes i luften

Väntandes på kraftigare vind

Ingen nyfikenhet

Ödets härskare

Inga planer inget hopp

Mitt hem förblir

Växer upp stark

Gräs

Grus

Asfalt

Inget påverkar mig

Utmaningen min gnista






Fri vers (Fri form) av Pavel
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-11 12:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Superb konsentration av liv!
2018-09-11

  Pavel
Tack Uljo för dagens kommentarer. Nu kommer jag jobba glad som solen
2018-09-11

  ULJO
Väl framfört
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Pavel
Pavel