Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra

du försvinner bakom kröken
nu hör jag bara bilens ljud
av dig ser jag inte röken
bara häggens blomsterskrud

du har åkt till den andra
hon som du lever med
vem kan dig klandra
men kan du inte lämna mig ifred

mitt hjärta går itu
mina tårar stilla rinner
jag vet, du är hos henne nu
hon som alltid vinner




Bunden vers (Rim) av Barbara Fouskota
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-27 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskarinnans dilemma, föraktad dessutom av många, men en som också ger av sitt väsen, minst lika mycket som den försmådda.. Bra text!!!!
2018-06-23

    ej medlem längre
Kärleken gör ont ibland.
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Barbara Fouskota
Barbara Fouskota