Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas land

molnen skingras
min älskade
håll min hand hårt

stormen har bedarrat
vi har haft det svårt

nu lättar det
livet det är vårt

glöm det som varit
sikta framåt nu

ta nu älskade min hand
låt oss flyga tillsammans
till våra drömmars land




Bunden vers (Rim) av Barbara Fouskota
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-29 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbara Fouskota
Barbara Fouskota