Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla andra

Plötsligt försvann allt
Eller gradvis kanske
Jag märkte ju inget i alla fall

Försvann och försvann
Eller allt förresten
Inte var det så
Det var jag som försvann
Inte mitt uppfattande
För jag registrerade

Kanske det var kontakten som försvann
Eller nått sånt
Märkte bara alla andra och andras
Inte mitt

Riktningarna upphörde
Murarna restes
Men det var jag van vid
Så jag tog mig ut via lönngången
Som bara jag visste om
Inte alla andra




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2018-04-28 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP