Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Partiklar, fysik och forskarnas framsteg

 

Det hade varit mycket bättre om de istället för Higgs partikel hade hittat vanlig Hyfs partikel. 




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-28 20:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, denna partikel saknas tyvärr alltför ofta.
2018-04-28

  Fulbergarn
ja en sån borde många smittas med
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP