Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt allt

Det finns inget jag kan göra, men ändå gör jag allt.
Djupt där inne, där inget är bra.
Du är allt jag ser.
Allt jag hör.
Allt jag vill va.
Men nu är vi främlingar med minnen.
Nu handlar de sorgliga sångerna om oss.
Du lever som förr och jag är fast.





Prosa av devetdu
Läst 441 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-30 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

devetdu