Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma är inte hemma

Ingenstans att komma hem.
Försvunnen på vift.
Tryggheten kommer aldrig att finnas någonstans.
Jag letar och letar men inget resultat.
Jag undrar var jag ska ta vägen nästa dag.
Hemma är inte hemma längre.
Inget är som förr längre.
Livet hann ikapp mig.
Vad gör jag nu?




Prosa av devetdu
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-01 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

devetdu