Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en djup känsla av saknad.


Efterlängtan

Du är allting jag vågade tro på.
Allt som jag älskade.
Men inte klarade av att nå fram till.
Vilka älskar om inte vi?
Finner jag dig igen i daggvåta gränder?
Smutsgrått dis skymmer min blick,
och jag irrar oförstående runt i cirklar.
Var är du? Vem är du?! Ta mig hem....
Ge mig liv, ge mig tro!




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-30 17:25



Bookmark and Share


  Connie
Tar denna lite sorgsna text till mitt hjärta så den inte känner sig så ensam och utsatt.
2020-11-22

  Lars Thorelli VIP
Vi blir bara äldre och äldre när vi går i livets serpentingångar, kanske någon / något korsar vår väg efter att vi glömt vad vi letat efter eller vår blick börjar grumlas. Hög igenkänningsfaktor. Applåder
2018-05-13

    ej medlem längre
Smärtsam saknad. Starkt och naket beskrivet.
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~