Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

 

 

 

Vissa människor kallas för stjärnor:

Rockstjärnor, hollywoodstjärnor, sportstjärnor

 

Av en stjärna

Förväntas det att den ska glittra oavbrutet 

 

Att vara stjärna 

Innebär ändå bara att vara en

Bland miljoner andra 

Och det är precis lika ensamt och mörkt 

Runt omkring en stjärna 

Så som det är i himmelen

 




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-01 09:19



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Insiktsfulla ord.
2018-05-03

    Sefarge VIP
Djupklokt skriftat!



2018-05-03

  KattenKin VIP
Så bra skrivet, och snyggt slut!
2018-05-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller med dig. Att alltid behöva glittra, är tufft, när livet har andra planer.
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP