Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befästa rum

En låda dras ut och nattskärrans vingar
flaxar vilt bland dokumenten

en regel dras bort
och en fråga ställs

Ingenting?
Nej, ingenting

det starkaste ljuset riktas mot oss själva
nergrävda i mörkret på sjunde våningen

varje vitmålad korridor
är en bronsålderslur mot stjärnorna




Fri vers av Simon Ekström
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-24 14:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Inget som befäster något genombrott
och vi ligger dolda kvar i skyddsställning.
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Simon Ekström