Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte

Slaven viskar sin varning
i det kejserliga örat

kejsaren
smeker sin kejserliga vagn

rosenbladen faller till marken
på Cirkus Maximus

slaven viskar sin varning

rosorna
färgar hästarnas hovar röda




Fri vers av Simon Ekström
Läst 212 gånger
Publicerad 2018-11-24 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Ekström