Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torkväder

Fåglar sträcker
mot de glesa molnen

mårdhårspenseln
fäster linan

mot himlens torkvind

Nordanvinden
blåser ögonhålorna rena




Fri vers (Fri form) av Simon Ekström
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-23 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Ekström