Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet ges gestalt

Livet ges gestalt
mejslat ur ett stycke
mödan, oron

På våra åkerholmar
samlar vi sten för sten
bördor, tvivel

Vi finns här
den knappa tiden
längtan, frid




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-03 21:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tiden räcker aldrig till kram
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP