Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlad kunskap

Den samlade kunskapen
finns i dagrummet,

i kropparna, händerna
som lyfter kaffekoppen,

munnarna som öppnas,
dricker, pratar och ler,

själarna som blottas,
ansiktena som grimaserar,

huden som krackelerar,
rynkorna som blir kvar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 280 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-05-04 09:47



Bookmark and Share


  Stisse
Fin text som fångar den klokskap som finns i det som vi ofta glömmer bort att se och värdera.
2018-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ett äldreboende!
2018-05-04

  Kungskobran VIP
Det finns mycket kvar
för dom som sin hjärna har
minnena är livslånga
och oändling många
För dom dom vill höra på
finns det mycket att få
Rynkorna på kinden
smeker sig som vinden
runt munnen tunn och smal
tidens gång har inget val



2018-05-04

  Classico VIP
Fin text som biter tag :)
2018-05-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra miljöskildring !
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta