Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårrus

I det majgröna ljuset
vecklar verkligheten
ut sina ivriga vingar
som släpper från jorden
och svävar mot himlen
i en gemensam sång




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 290 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-06 10:04



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Jag sjunger med!
2018-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Ändå känner människor behov av annan stimulantia. Märkligt.
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta