Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var en gullviva

Om jag var en gullviva
var våren snart förbi
då kunde jag inte skriva
prosa och poesi
nu är jag varken blomma
humla eller bi
mina fickor är tomma
så tomma dom kan bli
om jag var en gullviva
skulle jag skriva
en ödessymfoni
värdet har jag inuti




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren