Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På engelska för omväxlings skull


Subway haiku



Eyes in the subway
a collective anxiety
I read a book.




Bunden vers (Haiku) av Epictetus
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 19:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Subway Sect, som ett band hette.
Ja, tunnelbanan är en ångestladdad företeelse.
2018-05-06

  Britt Ruuska
Nutid. Dagens litteratur.
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Epictetus
Epictetus