Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

e-nsam

många likes
inga kramar




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 432 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-05-07 16:15



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Ord av vikt

Tack !
2018-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns inget som kan ersätta den verkliga varan...
2018-05-12

  Lars Hedlin
Just precis!
2018-05-10

    Dan Myrbeck
Stort tack för all
fin respons!

Trevlig helg!

/Åter på måndag
2018-05-09

  limerick
Så fyndigt och så sant! Like it! Oooops!
2018-05-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärt! Mänsklig kontakt i den riktiga världen är nog det bästa.
2018-05-08

  Gunnel Eriksson VIP
Jag förstår mig inte på "likes", är
inte med på sociala medier utom
poeter.se. Här applåderar vi när någon
skriver något bra. Bra!

2018-05-08

  M.Eta
Dagens sanning, vi umgås digitalt idag, förlorar en del av närkontakt. Bra!
2018-05-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Inga likes
inga kramar
ingenting
Då är man
en
s
a
m !
2018-05-08

  Blomma-Stjärna VIP
e-kram!

datorn är också livet
men... ja
blandad konfekt är bäst!

2018-05-07

  Maria Sundelin VIP
Kramar
2018-05-07

  lila fjäderblomman VIP
Bra där! Gäller att ha balans.
2018-05-07

  KattenKin VIP
Nätet i ett nötskal.
2018-05-07

  Annie b'larsson VIP
e-kramar går fort. inget tjafs. det är moderna tider.
2018-05-07

  Mia Popiana
Vemod i tiden, snyggt sammanfattat
2018-05-07

  Blått Norrsken VIP
Det finns många som söker efter den underbara kramen . Den finns i många former. Bra skrivet och att belysa den datoriserade världen som ochså ger mer möjligheter för att ”kramas”.


2018-05-07

  Per Drysén
Den moderna ensamheten där beröring är en bristvara
2018-05-07

    ej medlem längre
Tekniken tar bort det mänskliga och gör oss alla till något flytande.
2018-05-07

  Solstrale VIP
e-ensam, alltså ensam på nätet där inga "fys-kram" (fysiska kramar) kan fiskas, men här får du en lyft- kram! ;)
2018-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra om teknikens "underbara" värld!
2018-05-07

  ULJO
Svårt läge att vara e-nsam. Bättre att vara två-sam
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck