Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä. Ingen jävla comeback... än, i alla fall.


Uppmaningar - [haiku]

 

 

Blomma i munnen

vissna i trumhinnorna

fimpa i hjärtat




Bunden vers av Judas Ekholm VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-07 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP