Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rim-krim


Språkpoliser

I min poesi finns det inga poliser i
Poesi står över prosa, kära Akademi

Jag är skyldig till nödrim
och det finns inget Rim-krim

Dåliga versmått
är ju inget brott
Jag blommar av spott

Alla ni på Rimkriminalen:
Gå inte på Kulturbiennalen!

Så ni får ge mig en bot
Det är bara tomma hot




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-09 12:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Rimma så som i simma, omkring i ordens dimma, där jag en känsla förnimma, denna kan ingen stimma, den kommer en sen timma, ringer på dörren, så sitter där ångestkören, Stim räknar sina kronor och ören, jag får klipp hos frisören, hål i öronen, kanske sax kan bli lax, tar man bra betalt blir det bienalt...
2018-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte fel att ha ett korrekt språk.

2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP