Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev en kväll


Det blev en fin kväll
jag kände mig så säll
inget gnissel och gnäll
solsken från himlapäll...

Bara du och jag
i goda vänners lag
rediga tag
med jorden idag.

Tre fina rader
med potatis
satte vi
Nu är denna dag förbi.

Jag har nog mycket att lära
Just nu kan jag ej begära
Så mycket mer.
Men, livet ger...

Bohemen




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-09 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP