Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös...

Tidlös bohem -- det är jag

Inga problem -- inte svag

Tar det som det kommer

Hela kvällen är min

Låter kvällen komma till mig

Låter dagen som gått

smälta bort

låter allt vara

som det är

och det är gott.

Känner mig inte

särskilt ensam

bara är hos mig själv

och är hemma där.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-14 10:34



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
skön attityd -
2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP