Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev ju en marknadsdag


Kan ej klaga
det blev en marknadsdag
Solen sken till allas behag.

Mitt i marknaden
jag träffade en vän
Sen reste jag snart
hem igen.

Nu ligger kvällen här
framför mig...
Jag är en lite ensam tjej.

Men, visst kan jag gå ut
göra på tristessen slut

Livet blir vad vi gör det till
Att älska och leva är vad jag vill...

Bohemen




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-10 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP